Over Ons

WAT MAAKT ONS ANDERS
Wij zijn er om resultaten te boeken. Onze kennis is er om te delen. 

urbannomadz is opgericht vanuit de overtuiging dat organisatieadviseurs en interim managers er zijn om de organisaties te helpen en zichzelf zo snel mogelijk overbodig te maken. Een gezonde organisatie dient het vermogen te hebben om autonoom verder te kunnen. Wij komen, helpen en we gaan weer verder. Onze kennis en expertise delen we graag met onze collega's en opdrachtgevers.

page2_img1

urbannomadz heeft geen ondersteunende staf en dure kantoorpanden. Wij werken bij de opdrachtgever. Het liefst zijn we met de benen in de 'modder'. En als we niet bij de opdrachtgever zijn, dan werken we als moderne nomaden bij flexibele kantoortuinen. Dat maakt ons betaalbaar, superflexibel en eigentijds.

Wij werken met de laptop op schoot, bij en met de opdrachtgever.

ONZE AANPAK

 1. Goede analyse
  Wij willen eerst goed begrijpen wat de vraag is. Gedegen analyse is vaak doorslaggevend voor een goed resultaat. De uitkomsten van de analyse toetsen we eerst bij de klant voordat we verder gaan.
 2. Actieplan
  Samen met de klant maken we een actieplan met duidelijke doelen, deadlines en resultaten. Wij willen geen 'uren' verkopen maar resultaten.
 3. Implementatie
  De afspraken uit het actieplan willen we goed in de organisatie implementeren. We spreken van een succesvolle implementatie pas als de bereikte veranderingen en resultaten gehandhaafd kunnen worden door de mensen uit de organisatie zelf. De resultaten moeten nog lang doorklinken na ons vetrek. Dan pas zijn we tevreden.

Ons team en onze partners

Als echte nomaden kunnen we ons snel aanpassen als we eenmaal bij onze klanten aan het werk zijn. Tegelijkertijd zijn we goed in staat om onze authenticiteit te bewaren. Door bijna organisch deel uit te maken van de organisatie kunnen we onze kennis en expertise op een energieke en positieve wijze inzetten. En onze ervaring leert dat dat een veel grotere impact heeft op de veranderingen. Dat doen we dankzij een team van inspirerende adviseurs en interimmanagers.

ONZE KLANTEN

Wij leveren resultaten. Resultaten die nog lang doorklinken in de organisatie nadat wij onze opdracht hebben afgerond. Onze missie is om organisaties vooral te ondersteunen met onze energie, kennis en expertise. Wij willen een impuls zijn voor de start van diverse projecten of verandertrajecten. Maar daarna dient de organisatie zoveel mogelijk op eigen benen te staan.

 • client-1
 • client-2
 • client-2